Bisikletle Polisten Kaçarken Yakalandı

Bisikletle Polisten Kaçarken Yakalandı

Adana'da otomobilde hırsızlık yaparken polis ekipleri tarafından fark edilen zanlı, gasp ettiği bisikletle kaçarken kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez ilçe Seyhan'da bölgede devriye gezen polis ekipleri, bir otomobilin camını kıran Rasim Y.'yi (31) fark etti. Polisin kendisini takip ettiğinin farkına varan Rasim Y., hızla olay yerinden kaçmaya başladı.

Bu esnada yol kenarında bulunan bir bisikleti gasp edip, izini kaybettirmeye çalışan zanlıyla polis arasında kovalamaca yaşandı. Uzun süren kovalamanın ardından yorulan Rasim Y. bisikletten inip, bu kez yine yol kenarında park halinde bulunan bir otomobili gasp edip, kaçışını sürdürmek istedi. Ancak polis ekipleri, Rasim Y.'yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Sorgu için emniyete getirilen Rasim Y.'nin, yapılan kimlik sorgulamasındaysa 97 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgusu tamamlan Rasim Y., hakkında hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte 'hırsızlık ve gasp' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile