Bismil Belediyesi, Araç Filosunu Genisletti

Bismil Belediyesi, Araç Filosunu Genisletti

Diyarbakir’in Bismil ilçe Belediyesi Temizlik ve Fen Isleri Müdürlüklerinde kullanilmak üzere araç filosuna 1 adet arazöz sulama kamyonu, 4 adet hidrolik sikistirmali çöp toplama araci, 1 adet kepçe ve 3 adet doblo marka hizmet araci ekledi.

Bismil Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Hamza Türkmen’in katilimiyla düzenlenen törende Belediye Baskan Yardimcisi Ridvan Akyol, AK Parti Bismil Ilçe Baskani Veysel Yagmur, birim müdürleri, belediye personelleri ve davetliler yer aldi.

Yüksek teknolojili çöp toplama araçlari ve arazöz sulama kamyonu ile halka daha etkin, hizli ve ekonomik temizlik hizmeti verilecegini belirten Kaymakam Türkmen, ayrica, araç filosuna eklenen 1 adet kepçe ile kirsal mahallelerde sürdürülen yol yapim çalismalarina hiz ve verimlilik kazandirilacagini söyledi.



“Ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlayisimizi pekistiriyoruz”

Türkmen, “Devam eden hizmetlerimizi, daha da güçlendirecek olan 1 adet arazöz sulama araci, 4 adet hidrolik sikistirmali çöp toplama araci, 1 adet kepçe ve 3 adet doblo hizmet aracinin hizmete girmesi için bir aradayiz. Gerçeklestirmis oldugumuz araç alimi ile hizmetlerimiz konusunda büyük bir adim atarak, ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlayisimizi pekistiriyoruz. Içinde bulundugumuz korona virüs salgini sürecinde Bismil Belediyesi olarak önceligimiz halk sagligi. Bu dogrultuda, her alanda yogun bir mücadele sergiliyoruz” dedi.



“Bismil’in tüm mahallelerini hizmetle bulusturuyoruz”

Yeni araçlarin hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunan Türkmen, “Bismil’in temizligi ve halkimizin sagligi için her alanda olumsuzluklarin önüne geçmek için denetimlerimizi büyük bir gayretle gerçeklestiriyoruz. Bu düsünce ile hareket ederek genislettigimiz araç filosu ve ekibimizle sahadayiz. Bismil’in tüm mahallelerimizi hizmetle bulustururken, ulasim hizmetlerinde attigimiz basarili adimlari ilerletmek için araçlarimizi arttiriyoruz. Allah’in izniyle, hizmete hazir bulunan bütün araçlarimiz ve ekiplerimiz ile Bismil daha güzel, daha saglikli ve yasanilabilir bir kent gerçegine kavusacak. Yeni araçlarimiz Bismil halkimiza hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile