Bitaksi'den Kan Bagisina Destek

Bitaksi'den Kan Bagisina Destek

BiTaksi, Kizilay ile is birligine giderek 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bagisçilari Günü’nde, kan bagisi yapmak isteyenleri Kizilay tarafindan belirlenmis olan noktaya 50 TL indirimli tasiyacagini açikladi.



Dijital yolculuklarin ev sahibi BiTaksi, 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bagisçilari Günü kapsaminda, Kizilay ile anlamli bir is birligine gitti. Uygulama, gönüllü kan bagisi yapmak isteyen herkesi 14 Haziran Sali günü, Kizilay tarafindan belirlenmis olan, Istanbul’un iki yakasindaki iki farkli noktaya, 50 TL’ye kadar ücretsiz tasiyacagini duyurdu.

Avrupa Yakasi için Sisli Cevahir AVM, Anadolu Yakasi için ise Kadiköy Iskele Meydani’nda bulunan bagis noktalarina ulasmak isteyen gönüllü kan bagisçilari, BiTaksi uygulamasi üzerinden kartli yolculuklarinda 50 TL indirim ile yolculuk yaparak, kan bagisi noktalarina kolayca ulasacak.

Kizilay ile is birligine imza atmaktan dolayi çok mutlu oldugunu söyleyen BiTaksi CEO’su Kaan Sancakli, proje ile ilgili düsüncelerini su sözlerle dile getirdi; “Ülkemizde her yil 3 milyon kisinin kana ihtiyaci oldugunu göz önünde bulundurursak, bu konuda daha fazla farkindalik olusturmaya ihtiyacimiz oldugunu görüyoruz. Kizilay is birligimizle, toplum genelinde kan bagisi bilincinin güçlenmesini destekliyoruz. Toplumsal saglik bilincini artiracak bu tür projeleri desteklemeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile