Bitkilerin Profesörü 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Mesaji Paylasti

Bitkilerin Profesörü 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Mesaji Paylasti

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda, “Yaptigimiz bilimsel çalismalari, projeleri, siyasi ve akademik çalismalarimizi vatandaslarimiza en dogru sekilde ulastiran tüm gazetecilere çalisma hayatlarinda basarilar diliyor, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

Yildirim Beyazit Üniversitesi Tip Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Karabulut Gazeteciler gününü kutladigi açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

"Sosyal hayatimizin vazgeçilmez unsurlarindan biri olarak sayabilecegimiz haber alma özgürlügünün en etkili araci olan basini olusturan gazeteciler; toplumun dogru ve gerçek bilgileri almasina imkani saglayan ve devlet mekanizmasi ile millet arasinda bir köprü vazifesi görerek önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Bizler; dünyada, yurtta, kentte olup biten gelismeleri, gazeteciler araciligiyla en dogru sekilde takip etme imkani bulmaktayiz. Insanliga isik tutan bilimsel çalismalari ve daha nice hayati konuda önemli bir görevi icra eden hem yerel hem de ulusal basin kuruluslarindaki gazetecilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum. Yaptigimiz bilimsel çalismalari, projeleri, siyasi ve akademik çalismalarimizi vatandaslarimiza en dogru sekilde ulastiran tüm gazetecilere çalisma hayatlarinda basarilar diliyor, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Gerçekleri ve dogru haberleri vatandaslarimiza en dogru sekilde ulastiran gazete, dergi, radyo ve televizyon kanallarinin yani sira sosyal medya ve internet haberciliginde; etik degerlere uygun bir sekilde görevlerini ve sorumluluklarini yerine getiren tüm gazetecilere çalisma hayatlarinda basarilar diliyorum."

“10 Ocak Idareciler Günü kutlu olsun”

Prof. Dr. Karabulut ayrica 10 Ocak Idareciler gününü de kutlayarak, “1971 Mülki Idare Amirleri sinifinin ihdasi ile yapilan ilk mesleki toplanti tarihi olan Idareciler Gününde, memleketimizin dört bir kösesinde Türk devletimizin bekasi için üstün bir vazife bilinciyle fedakarca görev yapan tüm Mülki Idare Amirlerimizin 10 Ocak Idareciler Günü’nü kutluyor, vefat eden tüm mülki idare amirlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile