Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği'nden, Karadenizbirlik'e Ziyaret

Bitkisel YağŸ Sanayicileri DerneğŸi'nin Yönetim Kurulu BaşŸkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve beraberindeki heyet, KARADENİZBİRLİK'i ziyaret etti.

Büyükhelvacıgil, ziyaretinde yaptığŸı açıklamada, KARADENİZBİRLİK'in faaliyetlerini yakından takip ettiğŸini belirterek, kurumun önemine değŸindi.
KARADENİZBİRLİK'in, kendi ayakları üzerinde durarak büyümesini sürdürmesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğŸini dile getiren Büyükhelvacıgil, bölge çiftçisinin gelecekte var olmasının tek şŸartının 'KARADENİZBİRLİK'i yaşŸatmak' olduğŸunu söyledi.

KARADENİZBİRLİK'in gücünü bölgenin çiftçisinden aldığŸını dile getiren Büyükhelvacıgil, KARADENİZBİRLİK ile Trakya BİRLİK ve Konya şžeker gibi kurumların ortak hareket etmesi gerektiğŸine dikkati çekerek, "Hep birlikte hareket ederek ülkemizdeki ayçiçek ürünündeki çekirdek üretimini artırmamız, ülke ekonomisine büyük katkı sağŸlayacaktır. Artan üretim cari açıkta bu alanda aleyhimize olan durumu tersine çevirecektir. Bu noktada KARADENİZBİRLİK'in önemli rol oynayacağŸını düşŸünüyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getiren KAREDENİZBİRLİK Genel Müdürü ǜnal Erarslan da sektörün yaşŸadığŸı sorunların çözümünde Bitkisel YağŸ Sanayicileri DerneğŸi'ne büyük görev düşŸtüğŸünü, çıtayı yükseltmek için mücadele ettiklerini dile getirdi.
KARADENİZBİRLİK Yönetim Kurulu BaşŸkanı Necmettin Metin de yönetim kurulu üyeleri olarak haftanın hemen her günü çiftçilerin yanında olarak onların sorunlarını yerinde dinlediklerini aktardı.
Büyükhelvacıgil, ziyarette, ǜnal Erarslan ve Necmettin Metin'e bir Mevlana biblosu hediye etti.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile