Bitlis'e 100 Milyon Dolarlik Hastane Yatirimi

Bitlis'e 100 Milyon Dolarlik Hastane Yatirimi

Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin katilimiyla Eren ailesi tarafindan Bitlis’te 40 bin metrekare alan üzerinde 100 milyon dolar bedelle yapilacak 383 yatakli hastane için protokol imzalandi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Bitlis Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, “Bugün Bitlis’imiz için saglik hizmetlerimizin daha da ileriye tasinmasi adina önemli ve büyük bir adimi birlikte atmaktan, Türkiye’nin saglik alanindaki en büyük bagisini almaktan mutluluk duyuyoruz. Bitlis’imizin saglik altyapisini güçlendirecek olan 300 servis yatakli, 58 yogun bakim yatakli, 25 palyatif yatakli olmak üzere toplam 383 yatakli olan; ihtiyaç halinde 517 yatak kapasitesine çikabilecek modern yapi ve mimarili Bitlis Eren Devlet Hastanesi ve lojman yapimi için Saglik Bakanligi ve Eren ailesi arasinda protokol imza töreni gerçeklesti. Saglik hizmetlerindeki kalite ve erisilebilirlik açisindan büyük öneme sahip olan bu hastane, sehrimizin saglik alanindaki ihtiyaçlarini karsilayacak, daha genis kapsamli hizmet sunacak ve vatandaslarimiza daha iyi bir saglik hizmeti sunma imkani saglayacaktir. Bu önemli projenin gerçeklesmesinde emegi geçen basta Saglik Bakanimiz Dr. Fahrettin Koca olmak üzere Eren ailesi adina Ahmet Eren’e, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz’e, Milletvekili Turan Bedirhanoglu’na, Valimiz Erol Karaömeroglu’na, Belediye Baskani Nesrullah Tanglay’a, AK Parti Il Baskani Av. Kadir Köstekçi’ye tesekkürlerimizi sunuyoruz. Bitlis’imizin daha saglikli ve güçlü bir gelecegi için atilan bu adimla birlikte hep birlikte daha güzel günler görecegimize inancimiz tamdir” dedi.

Saglik Bakanliginda gerçeklesen protokole Saglik Bakani Fahrettin Koca, Eren Holding Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Eren, Bitlis Valisi Erol Karaömeroglu, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz, AK Parti Milletvekili Turan Bedirhanoglu, Bitlis Belediye Baskani Nesrullah Tanglay, AK Parti Bitlis Il Baskani Kadir Köstekçi, Bitlis Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici ve beraberindeki heyet katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile