Bitlis Eren Üniversitesi'nin BEREN Markasi Tescillendi

Bitlis Eren Üniversitesi'nin BEREN Markasi Tescillendi

BITLIS – Bitlis Eren Üniversitesi’nin Van Gölü’nün sodali suyundan ürettigi sivi sabun ve diger ürünlerini içeren BEREN markasi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafindan tescillendi.

Bitlis Eren Üniversitesince Van Gölü suyundan üretilen Beren markali sivi sabun, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafindan tescillendi. Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastas, markalasma sürecinde önemli katkilari bulunan Dr. Ögr. Üyesi Erhan Onat’a tesekkür etti.

Rektör Elmastas, yaptigi açiklamada, “Van Gölü’nün sodali suyundan sivi sabun üretimi basta olmak üzere çok sayida ürün üretmeyi hedefleyen üniversitemizin markasi BEREN, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafindan tescillendi. BEREN’in markalasmasinda büyük emekleri olan Dr. Ögr. Üyesi Erhan Onat hocamiza tesekkür ediyorum. Üniversitemize ve Bitlis’imize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Marka tescil belgesine göre, BEREN markasi 19 Eylül 2023 tarihinden itibaren 10 yil süreyle korunacak. Bu gelisme, Bitlis Eren Üniversitesi’nin yenilikçi ve çevreci projelerinin somut bir göstergesi olarak degerlendirilirken, bu tescil ile birlikte üniversitenin ürünlerinin kalitesi ve güvenilirligi de garanti altina alinmis oldu. BEREN markasi, dogal ve saglikli ürünler gelistirme misyonuyla bölgeye hem akademik hem de ekonomik katki saglamayi hedefliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile