Bitlis'te AK Parti Seçim Kutlamasi Yapti

Bitlis'te AK Parti Seçim Kutlamasi Yapti

Bitlis merkezde resmi olmayan sonuçlarin açiklanmasinin ardindan çok sayida AK Partili kutlama yapti.

Kent merkezindeki Bitlis Ticaret Merkezi önünde toplanan coskulu kalabalik tarafindan sevinç gösterileri düzenlendi.

Havai fiseklerin atilmasinin ardindan vatandaslara hitap eden AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoglu ile belediye baskanligini yeninden kazanan Nesrullah Tanglay, konusma yapti.

Bitlis’te 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarina göre, AK Parti Adayi Nesrullah Tanglay Bitlis Belediye Baskanligina seçilirken, Adilcevaz Belediye Baskanligina AK Parti Adayi Abdullah Akbaba, Ahlat Belediye Baskanligina AK Parti Adayi Yavuz Gülmez, Hizan Belediye Baskanligina AK Parti Adayi Yahya Sam, Güroymak Belediye Baskanligina Yeniden Refah Partisi Adayi Emrullah Yildirim, Mutki Belediye Baskanligina AK Parti Adayi Vahdettin Barlak ve Tatvan Belediye Baskanligina DEM Parti Adayi Mümin Erol seçildi.

“Kazanan Bitlis olmustur” diyerek vatandaslara tesekkür eden Tanglay, önümüzdeki 5 yil da hizmete devam edeceklerini ve huzur ortaminin 5 yil daha sürecegini söyledi.



AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoglu ise, toplanan kalabaliga ve seçmenlere tesekkür etti.

Bitlis’te AK Parti 31 Mart yerel seçimleri ile 6 ilçesinde AK Parti 4’ünü, Yeniden Refah 1, DEM Parti ise 1 belediye baskanligini kazandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile