Bitlis'te Köy Korucusuna Düzenlenen Silahlı Saldırı

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Kandemir: 'Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, bu topraklarda yaşadığımız sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Teröre asla boyun eğmeyeceğiz.'

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, Bitlis'te köy korucusuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, 'Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, bu topraklarda yaşadığımız sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Teröre asla boyun eğmeyeceğiz.' dedi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arıdağ köyünde yaşayan ve merkez köy korucusu kadrosunda bulunan Tuncay Aktaş'ın (41) bölücü terör örgütü tarafından haince bir saldırıya uğradığını belirtti.

Saldırıyı kınadıklarını ve terörü lanetlediklerini ifade eden Kandemir, 'Bu ve buna benzer saldırıların bizi yıldırmayacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz.' dedi.

Görevlerine daha fazla sarılarak vatanın bölünmez bütünlüğüne hizmet edeceklerini vurgulayan Kandemir, şunları kaydetti:

'Son süreçte korucularımıza karşı teröristlerin bu insanlık dışı tutumlarını şiddetle kınıyoruz. Kanımızın son damlasına kadar mücadelemize devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, bu topraklarda yaşadığımız sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Teröre asla boyun eğmeyeceğiz.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile