Bitlisli Gazeteciler Bigader'i Kurdu

Bitlis'te görev yapan gazeteciler, Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği'ni (BİGADER) kurdular.

Bitlis'te bir araya gelen ulusal ve yerel basın çalışanları BİGADER'i kurdu. Kurulan dernekle, ildeki gazetecilerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulma yolları hedeflenirken, bir yandan da yazılı ve görsel medya yoluyla Bitlis'in tanıtımına daha çok katkı sunmak amaçlanıyor.
Yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde dernek başkanlığına Mahir Okay seçildi. Dernek kuruluş aşamasında büyük gayretleri bulunan Türkiye Muythai Federasyonu As Başkanı Mehmet Salih Aygün ise yönetim kurulu üyeliği ve dernek onursal başkanlığına seçildi.
BİGADER'in yeni ama kalıcı olacağını belirten Dernek Başkanı Okay, basın derneği anlamında Bitlis'te ilk olduklarını belirterek, BİGADER'i daha yakından takip edilebilmesi için web sitesi kurduklarını ifade etti.

Okay, BİGADER'i takip etmek isteyenlerin www.bigader.com web sitesini ziyaret edebileceklerini söyleyerek, şunları ekledi:
"BİGADER olarak gerek görsel gerekse yazılı medyada ilin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için hazırız. Artık ilimizdeki basın mensuplarıyla tek çatı altında toplanmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle ilimize tanıtım anlamında daha çok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. İlin tanıtımına katkı anlamında arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız. Yine bu kapsamda dernek olarak yarışmalar da yapacağız" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile