Bitmeyen Şarkı 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Bitmeyen Şarkı 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Bitmeyen Şarkı, 12. bölümüyle 27 Kasım Cumartesi akşam ATV ekranlarında olacak. İşte Bitmeyen Şarkı 12. bölüm özeti ve fragmanı...

Bitmeyen Şarkı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bitmeyen Şarkı 12. son bölümünde neler olacak? Bitmeyen Şarkı 12. en son bölüm fragmanı izle. Bitmeyen Şarkı 12. son bölüm fragmanında Kevser, Feraye'ye Toprak'ın onun oğlu olduğunu bildiğini söyler.

Kevser Feraye'ye Toprak'ın onun oğlu olduğunu bildiğini söyler. Böylece Feraye'nin hayatında yeni bir dönem başlar. Yaman'ın ailesinden kimsenin bilmediği bu gerçek yavaş yavaş Feraye'yi zor duruma düşürmeye başlar. Tam bu sırada Galip tekrar ortaya çıkar ve Feraye'den para sızdırmak ister. Fakat Hasan'ın eline düşer. Hasan Galip üzerinden bir plan kurar... Kevser'in Toprak'ı ve Feraye'den uzak tutma çabasına Feraye sert tepkiler göstermeye başlar. Yaman daima kendisini rahatsız eden çocuk konusunu kesin bir açıklığa kavuşturmak için risk alarak Hasan'la anlaşır... Feraye için yeni bir sorun yumağı daha doğar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile