Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapımında büyük rol oynadığı TT Arena’dan erken ayrıldı ancak gerginlik öncesinde özellikle koyu taraftarı olduğu F.Bahçe ile ilgili olarak ilginç bir değerlendirmede bulundu. Muğla’dan stat açılışı için İstanbul’a gelen Başbakan Erdoğan, canlı yayına katılırken, F.Bahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda Yeni Malatya’ya yenilmesi ile ilgili bir soruya “Biz alıştık bu işlere” gibi manidar bir yanıt verdi.
Erdoğan kendilerini UEFA’da bugünlere getiren G.Saray’ın böyle bir stada sahip olmasına inandıkları için Arena’nın yapımına karar verdiklerini de söylerken, en yakın zamanda yine dev bir organizasyona ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Telekom Arena’ya gelişinde statta büyük bir şov vardı. Ancak yapılan protestolar ve Erdoğan başta olmak üzere neredeyse tüm protokolün stadı terk etmesiyle stat sadece taraftarlara kaldı.
Erdoğan az ama öz konuştu
Erdoğan sarı-lacivertlilerin kupadaki Yeni Malatya yenilgisinin hatırlatılması üzerine az ama öz konuştu.



















