Bizim Toptan, Çanakkale'deki Ikinci Magazasini Biga'da Açti

Bizim Toptan, Çanakkale'deki Ikinci Magazasini Biga'da Açti

Türkiye’nin en yaygin organize toptancilarindan Bizim Toptan, Çanakkale’deki ikinci magazasini Biga’da açti. Genis ürün portföyü, uygun fiyatlari, kolay ulasimi ve otopark imkaniyla müsterilerine konforlu ve güvenilir alisveris firsati sunacak Biga magazasinda ‘Tikla Gel Al’ servisiyle önceden online olarak siparis verilip magazadan istenilen saatte teslim alinabilecek.

Bizim Toptan, açilisini gerçeklestirdigi Çanakkale’de ikinci magazasi Biga’da da güvenli ve uygun alisverisin adresi olmaya devam edecek. Ülke genelinde 70 sehirde toplam 174 magazasi bulunan Bizim Toptan, Biga’da bin 450 metrekarelik genis magazasiyla Biga Çanakkale anayolu üzerinde müsterilerine hizmet vermeye basladi.

Bizim Toptan, Çanakkale Biga’daki magazasinda müsterilerine, dijital siparis hizmeti ‘Tikla Gel Al’ servisini de sunuyor. ‘Tikla Gel Al’ hizmetiyle müsteriler, siparislerini dijital kanaldan verip, ürünlerini vakit kaybetmeden istedikleri saatte magazadan teslim alabiliyor.

Bizim Toptan magazalarinda, 8 binden fazla çesitten olusan kaliteli ve uygun fiyatli ürün portföyü bulunuyor. Ev disi tüketim ve kurumsal müsteriler ayni zamanda Bizim Toptan’in özel satis destek ekibi olan PROSAF’in, siparis verilmesinden adrese ürün teslimine kadar tüm hizmetlerinden, müsteriler için hazirlanan kisisellestirilmis kampanyalardan ve ürün portföyünden de yararlaniyor.

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci, Çanakkale Biga’da yeni açilan Bizim Toptan magazasiyla ilgili sunlari söyledi: “Bizim Toptan olarak mottomuz, daima müsterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalisanlarimizin “yaninda” olmak. Bu anlayisla açtigimiz yeni magazamizla, müsterilerimize daha yakin olmayi; sundugumuz kesintisiz ve katma degerli hizmetlerle onlara Biga’da da Bizim Toptan farki ve konforunu yasatmayi hedefliyoruz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile