Bizim Toptan'dan Önemli Hamle

Bizim Toptan'dan Önemli Hamle

Bizim Toptan, bagli bulundugu Yildiz Holding’in Ev Disi Tüketim sektöründeki sirketi g2m ile güçlerini birlestirdi. Türkiye genelinde 40 yili askin süredir dagitim ve lojistik faaliyetleri yürüten g2m’yi bünyesine katan Bizim Toptan, sektörün lider oyuncusu konumunu güçlendirdi.

Bizim Toptan, bagli bulundugu Yildiz Holding’in Ev Disi Tüketim (EDT) sektöründeki öncü sirketi g2m’yi devraldi. Yildiz Holding’in yüzde 90’ina sahip oldugu g2m hisselerinin tamamini hisse karsiliginda devralan Bizim Toptan, bu islem ile ödenmis sermayesini 60 milyon TL’den 80 milyon 476 bin 074 TL’ye yükseltti. 40 yili askin tecrübesiyle Türkiye genelinde profesyonel mutfak ve isletmelere yönelik dagitim ve lojistik faaliyetleri yürüten g2m bu birlesmeyle birlikte faaliyetlerine daha güçlü sekilde devam ederken, sirketin tüzel kisiligi yeni ortaklik yapisiyla beraber ayni sekilde korunacak.

“EDT alaninda açik ara lideriz”

Yeni yapilanma ile ilgili degerlendirmede bulunan Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci sözlerine söyle devam etti: “Ülkemizin pazar erisimi en yüksek, en fazla isletmeye dokunan, en yaygin organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz; 40 yili geçen EDT sektörü tecrübesiyle birlikte çok genis bir satis ve distribütörlük agi bulunan g2m’nin bünyemize katilmasiyla daha da güçlendi. Iki sirketin ürün portföyü, müsteri erisimi, depolama, tedarik ve lojistik kabiliyetlerinin birlesmesi ile daha kapsamli bir faaliyet alanina sahip olduk. Bizim Toptan olarak toptan satis fiyatlariyla müsterilerimize sundugumuz gidadan temizlige binlerce üründen olusan portföyümüz, g2m’nin özel markali ürünleri ve distribütörlük hakkina sahip oldugu ulusal ve uluslararasi markalarin eklenmesiyle daha da genisledi. Çok kanalli satis agimiza g2m’nin depo, dagitim ve profesyonel EDT tecrübesi de eklendi. Yeni yapilanmayla birlikte ülkemizde EDT sektöründe açik ara lider konumda yer aliyoruz. Bu birlesmenin basta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere Bizim Toptan, Yildiz Holding ve g2m ile tüm paydaslar için hayirli olmasini temenni ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile