Bizim Toptan'in Net Satislari 3,1 Milyar TL Oldu

Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balci: 'Yenilikçi projelerle satis kanallarimizi gelistirmeye ve büyümeye devam edecegiz'.

Bizim Toptan'in net satislari, bu yilin ilk yarisinda 2020'nin ayni dönemine göre yüzde 22,7 artarak 3,1 milyar TL'ye ulasti.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Bizim Toptan, yilin ilk yarisinda da büyümesini sürdürdü.

Bizim Toptan, ilk yari sonuçlarini Kamuyu Aydinlatma Platformu'na açikladi.

2021'in ilk 6 ayinda yapay zeka teknolojileriyle güçlendirilen satis ve pazarlama hizmetleri, dijital yatirimlar ve çok kanalli satis stratejisiyle büyümesini sürdüren Bizim Toptan, net satislarini 3,1 milyar TL'ye yükseltirken, ana kategori büyümesini yüzde 32,4 artirdi.

Bizim Toptan'in çok kanalli satis stratejisi ve müsterilerinin ihtiyacini her kanaldan karsilayabilen güçlü altyapisi, sirketin finansal sonuçlari ve büyümesine olumlu katki sagladi.

Sirket, esnek ve güçlü satis-pazarlama yapisi sayesinde ev disi tüketim noktalari, market, bakkal, esnaf, son tüketici gibi genis müsteri profiline uygun fiyata yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam etti.

Türkiye'nin 70 ilinde 170'i askin magazasiyla hem bireysel hem ticari müsterilerine hizmet veren Bizim Toptan, dijital platformu www.bizimtoptan.com.tr üzerinden de müsterilerinin ihtiyaçlarina uygun kargo ile teslimat ve "Tikla Gel Al" seçeneklerini sundu.

Bayilik modeliyle yönetilen ve Bizim Toptan'in ürün tedariki sagladigi Seç Marketler de 2021'in ilk 6 ayinda büyümesini hiz kesmeden sürdürerek alinan finansal sonuçlara olumlu katki saglamaya devam etti.

Esnafa güç veren is ortakligi modeliyle ön plana çikan Seç Marketler'in magaza sayisi 6 ayin sonunda 1561'e ulasti.

- "Büyümeye devam edecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Bizim Toptan Üst Yöneticisi (CEO) Hüseyin Balci, sunlari kaydetti:

"Bizim Toptan olarak müsterilerimize katma degerli hizmetler sunma hedefimiz dogrultusunda dijital altyapimizi güçlendirdik, yapay zeka uygulamalariyla sundugumuz kisiye özel kampanya ve tekliflerle bu alandaki performansimizi artirdik. Müsteri segmentine özel ihtiyaçlari karsilayacak ürün ve hizmeti en dogru kanaldan saglarken, güçlü marka is birlikleri gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Bizim Toptan olarak yenilikçi projelerle satis kanallarimizi gelistirmeye ve büyümeye devam edecegiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile