Bizim Yıldızlarımızdan Şehitkamil Kayamakamına Ziyaret

Bizim Yıldızlarımızdan Şehitkamil Kayamakamına Ziyaret

Bizim Yıldızlarımız Projesi’nde başarılı olan öğrencilerden Emine Murat ve Zeliha Saltan, SBS kursuna katılan 200 öğrenciyi temsilen Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan, Gaziantep’e göçle gelmiş il merkezinde faaliyet gösteren okullarda eğitim öğretim gören, kendini geliştirmeye müsait ancak yeterli imkanı olmayan 200 öğrencinin dahil edildiği, Şehitkamil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Bizim Yıldızlarımız’ isimli proje meyvelerini vermeye başladı.

Şehitkamil ve Şahinbey Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın desteklediği projede, Toplum Destekli Polisler öğrencilerle kurs süresince birlikte vakit geçirerek onlarla birebir ilgilenme fırsatı buluyor.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, kendisini ziyarette bulunan çocuklarla sohbet ederek projenin önemine dikkat çekti.

Aydın, “Projenin çok önemli bir proje olduğunu ve başarılı bir şekilde amacına ulaştığını görüyorum. Çünkü sizleri tek tek bularak bizlerle buluşturdular. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, çocuklara kitap hediye etti ve projede emeği geçen başta İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, olmak üzere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline ve en düşük rütbeliden en yükseğine kadar tüm emniyet mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile