Bjk’Dan Sonra Gs Tır’I Da Simav’Da

BJK Store Tır’ının Kütahya Simav’dan ayrılmasından bir gün sonra ilçeye gelen GS Store Tır’a, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Cimbom ligde kötü sonuçlar alsa da Cumhuriyet Meydanına konuşlanan GS Store Tır’a yoğun ilgi gösteren Simavlı taraftarlar sarı-kırmızılı lisanslı ürünleri kısa sürede tüketti.

Simav’a Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden geldiklerini açıklayan GS Store Tır’ı yetkilisi Hilmi Şimşek Türkiye‘nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını anlattı.

Kütahya ve ilçelerine giderek lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Şimşek, Simavlı Galatasaray taraftarlarının ürünlerine gösterdikleri ilginin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Simav‘da taraftarlarından gördükleri ilgiyi hiçbir zaman unutmayacaklarının altını çizen Şimşek, bugüne kadar dolaştıkları il ve ilçeler içerisinde Simav‘ın doğal güzellikleriyle insanlarının sıcakkanlılığını unutamayacaklarını ve gittikleri her yerde Simav ve Simavlıların bu güzel özelliklerini anlatacaklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile