BKM Yaz Etkinlikleri 14 Temmuz'da Kenan Dogulu Konseriyle Baslayacak

BKM yaz etkinliklerinde, 14 Temmuz -15 Ekim tarihleri arasinda Maximum Uniq Açikhava'da birçok etkinlik sanatseverlerle bulusacak.

Konserden, tiyatroya, stand-up gösteriden, müzikli oyuna, açik hava sinema keyfinden, festivale uzanan ve kültür-sanatin her dalina dokunan program Istanbullularin begenisine sunulacak.

Program kapsaminda 14 Temmuz'da Kenan Dogulu, 31 Temmuz'da rap müzigin güçlü temsilcilerinden Sagopa Kajmer, 2 Agustos'ta genç sarkici Melek Mosso, 11 Agustos'ta Cem Adrian, 13 Agustos'ta Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio projesi, 20 Agustos'ta Haluk Levent ve 27 Agustos'ta Büyük Ev Ablukada müzik grubu hayranlariyla bir araya gelecek.

Performansiyla izleyicinin begenisini kazanan Sener Sen, 17 Temmuz'da "Zengin Mutfagi"yla, Serkan Keskin'in "Harpagon" karakteriyle kapali gise sahneledigi "Cimri" oyunu 29 Temmuz'da , son dönemin yükselen stand-upcilarindan biri olarak gösterilen Dogu Demirkol 5 Agustos'ta ve Yasemin Sakallioglu 30 Temmuz'da Maximum Uniq Açikhava'da sahne alacak.

Nazim Hikmet'in ölümünün 54. yildönümü için Genco Erkal'in uyarladigi ve yönettigi "Yasamaya Dair" oyunu 7 Agustos'ta, Türk tiyatrosunun duayeni Nejat Uygur tarafindan uyarlanarak, Süheyl ve Behzat Uygur tarafindan sahnelenen "Süt Kardesler" oyunu 18 Agustos'ta, Sunay Akin ve Nihat Sirdar'in "Sivrisinek Dedin de Aklima Geldi" isimli gösterisi 21 Agustos'ta izlenime sunulacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile