BN Hotel, Mandalina Festivaline Ev Sahipligi Yapacak

BN Hotel, Mandalina Festivaline Ev Sahipligi Yapacak

‘Luxury thermal’ konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, 12-14 Ocak’ta gerçeklesecek ’Mandalina Festivali’ ile birbirinden eglenceli etkinliklere ev sahipligi yapacagi belirtildi.

İçel Içmeler mevkiinde ‘luxury thermal’ konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, Geleneksel Mandalina Festivali’ne ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor.12 - 14 Ocak tarihlerinde düzenlenecek festival workshoplardan, söylesilere, yarismalardan lezzetli sunumlara kadar birçok renkli etkinlige sahne olacak. Yerel üreticilerin el emegi ürünlerinin yer alacagi stantlarla çevrili alanda, misafirler BN bahçesinde gerçeklesecek hasat gezisiyle mandalina toplarken, usta sefler Rafet Ince, Rüzgar Sümbül ve Eyüp Kemal Sevinç’in keyifli söylesileri ve lezzetli sunumlariyla eglenceli saatler yasayacak. Davetlilerin topladiklari hasat ürünlerden olusan taze meyve suyu büfesinin saglikli ve renkli sunumlarinin da yer alacagi festivalde, çocuklar için de birbirinden eglenceli etkinlikler olacak. Çocuklar, mandalina temali craft atölyesinde doyasiya eglenirken kendileri için hazirlanan lezzetli atistirmaliklarin tadini çikaracak.

2023’ün en iyi QM SPA&Welness oteli oldu

Lokasyon avantaji, doga harikasi bölgedeki göz alici mimarisinin yani sira güvenli, saglikli ve hijyen sartlarinda standartlarinin üzerinde hizmet sunan BN Hotel Thermal & SPA, egitimden istihdama, tanitimdan gida üretimine kadar pek çok konuda İçel turizmine öncülük ediyor. 11 bin 500 metrekare ile Türkiye’nin en büyük SPA alanina sahip, yarim pansiyon plus olarak faaliyet gösteren ve birçok özelligi ile ilkleri barindiran otel, ‘En iyi sen’ sloganiyla wellness ve resort konseptlerini iç içe geçirerek, ‘luxury thermal’ konseptiyle hizmet veriyor.

9 farkli oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farkli ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama saglayan tesis, geçtigimiz aylarda turizm sektörünün en önemli ödüllerinden QM Tourism Awards’tan Türkiye’nin en iyi QM SPA & Wellness Luxury ödülünü, TripAdvisor’dan ise Travelers Choise 2023 ödülünün sahibi oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile