BODER'in Yeni Binasi Açildi
Bodrum Otelciler Dernegi’nin (BODER) yeni hizmet binasi düzenlenen kokteylle açildi.
Kibris Sehitler Caddesi’ne tasinan BODER’in yeni hizmet binasinin açilisina çok sayida davetli katildi.
Törende konusan BODER Baskani ve Very Chic Otel Yönetim Kurulu Baskani Ömer Faruk Dengiz, “Bodrum’un en köklü sivil toplum kuruluslarindan BODER olarak 33 senelik geçmisimiz ve gelecegimizle sizlerle birlikte olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bizler de BODER olarak genç ekibimizle bu dinamizmi inovasyonla birlestirmek, sürdürülebilir turizmin konaklama tesislerinin hayata geçirilmesiyle hem bölgemizin hem de yatirimcilarin, özellikle de Bodrum’da yasayan halkin sosyo-ekonomik gelismisligini arttirmak amaciyla var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.
TÜROFED Baskani Sururi Çorabatir, BODER’i kuran ve emek veren herkese tesekkür etti. Bu yil turizmde verimli bir yil geçtigini dile getiren Çorabatur, sözlerini söyle sürdürdü;
“Bütün Dünya’nin önünde bir 2022 geçiriyoruz. Revize edilen rakamlarla 47 milyon misafire ulasacagiz gibi gözüküyor. Kasimdan sonra uzayan sezon, bölgesel farklar göstermekle birlikte özellikle Istanbul’un katkisiyla birlikte 37 milyar dolar bir gelir beklemekteyiz.”
Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Ibrahim Akbas, Dernek Baskani Ömer Faruk Dengiz ve üyelerine tesekkür ederek basarilarinin devamini diledi.
CHP Mugla Milletvekili Suat Özcan, Bodrum’un Türkiye’nin dünyaya açilan en önemli penceresi oldugunu ifade ederek turizme katkilari sebebiyle BODER’e tesekkür etti.
Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar, STK’larin demokrasi için çok önemli olduguna degindi. BODER Baskani Ömer Faruk Dengiz’in yardimsever bir kisi oldugunu da ifade eden Bayar, “Mesela bu sene yaz aylarinda görev için Dogu ve Güneydogu’dan gelen polislerin otellerinin ayarlanmasinda büyük destek verdi” diye konustu.
Milas Kaymakami Mustafa Ünver Böke, BODER’in “Birlikte güçlüyüz” sloganina dikkati çekerek “Burada Milas’tan da katilimcilar var. Aslinda buradaki tablo ‘Birlikte Güçlüyüz’ün somutlasmis hali” dedi.
Mugla Vali Yardimcisi Murat Sari ise organizasyona katilmaktan çok mutlu oldugunu dile getirerek “Biz Mugla Valiligi olarak yaptigimiz yatirimlarda turizmi önceliyoruz. Büyük bütçeler ayirdik ve ayirmaya devam ediyoruz" açiklamasinda bulundu.
Konusmalarin ardindan dernegin geçmis dönem baskani Halil Özyurt’a onursal baskanlik, Orhan Kavala ve Hasan Güven’e onursal üyelik berati verildi.
Kisa bir konusma yapan Halil Özyurt, Ömer Faruk Dengiz’in umdugundan daha güzel seyler yaptigini ifade ederek “Insallah bunlarin devami katlanir diye düsünüyorum” dedi.
Binanin hazirlanmasina emek verenlere tesekkür plaketlerinin verilmesinin ardindan açilis kurdelesi kesilip bina gezildi.



















