Bodrum'a Halk Eğitim Merkezi Yapım Çalışması

Bodrum Halk Eğitim Merkezi binası yapımı için çalışma başlatılacağı bildirildi.

Bodrum Halk Eğitim Merkezi binası yapımı için çalışma başlatılacağı bildirildi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, düzenlediği basın toplantısında, projeleri yaz sezonu sonunda hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

İlçe Başkanı Demiralp, 7 dönümlük arazinde 4 bin 172 metrekarelik alanın Halk Eğitim Merkezi için ayrıldığını, geriye kalan alana da anaokulu yapılacağını ifade etti.

Merkezin yaklaşık bin 600 metrekarelik alan içerisine kurulacağını belirten Demiralp, 'Arazi hem belediye hem de vakfa ait. Arazide yüzde 40 inşaat alanı var. Kot farkı nedeniyle arazinin alt kısmında otopark ve halk oyunları için bir alan yapılacak. Halk eğitim merkezimizde atölyeler ağırlıklı olacak.' diye konuştu.

Projenin en önemli kısmının ise engelliler için olduğunun altını çizen Demiralp, 'Engelli kardeşlerimiz için üç sınıf yapılacak. Bu sınıflar görme, işitme ve zihinsel engelli kardeşlerimiz için açılacak. Bir Halk Eğitim Merkezinde olması gereken her şeyi burada hayata geçireceğiz.' dedi.

Arazinin tapusunu yeni aldıklarını da kaydeden Demiralp, şöyle konuştu:

'Yatırımla ilgili olan kısmı Ankara'da çözeceğiz. Milletvekilimiz Nihat Öztürk ile de bu konuyu görüştük. Bu dönemde alabilirsek yatırım planını alacağız ve alır almaz da Eylül, Ekim gibi projeyi hayata geçireceğiz.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile