Bodrum'da 2014-2015 Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Bodrum'da 2014-2015 Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Bodrum Belediyesinin destekleriyle Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından çeşitli branşlarda açılan kurslara kayıtlar başladı.

Kurslara katılmak isteyenler, Eylül ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilecek.
Bodrum Belediyesinin destekleriyle Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Çeşitli branşlarda düzenlenen kurslara katılmak isteyenler, 30 Eylül 2014 tarihine kadar Bodrum Belediyesi Çözüm Merkezlerine ya da Konacık'ta yer alan Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Turgutreis'teki Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'ne giderek başvuru yapabilecek. Başlangıç tarihi 12 Ekim 2014 olarak planlanan kurslara katılmak isteyen katılımcıların bir seferde ancak iki kursa kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu Kadem'de; İngilizce, İşaret Dili, İletişim, Rusça, İspanyolca ve yabancılar için Türkçe Girişimcilik kursları açılacak. Turgutreis Mahallesi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi'nde; Gitar, Suluboya Resim, Yağlı Boya Resim, Piyano, Tahrirci-Çinici, Seramik Biçimlendirici, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Ebru Sanatı, İngilizce, Yunanca ve Bağlama kursları açılacak. Konacık Mahallesi, Adayer Cami altında; Elde Maraş İşi, Geleneksel El Nakışları, Takı Tasarım, Yağlı Boya Resim, Ahşap Yakma ve Resim, Konacık Cahit Özvezneci Ortaokulu'nda da Bilgisayar İşletmenliği kursu açılacak. Yalıkavak Mahallesi, Yalıkavak El Sanatları Merkezi'nde; İngilizce, Geleneksel El Nakışları, Takı Yapımı, Aşçı Çırağı, Aşçı Yardımcısı, Dekoratif Ahşap Süsleme, yabancılar için Türkçe, Gitar ve Bağlama kursları ile Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu'nda Bilgisayar Destekli Muhasebe ve Bilgisayar İşletmenliği kursları açılacak. Mumcular Mahallesi'nde yer alan Bodrum Belediyesi Mumcular Çok Amaçlı Salon'da ise Bilgisayar ve Geleneksel El Nakışları kursları açılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile