Bodrum’da Çocuk Parkları Artık Güvenli

Bodrum’da Çocuk Parkları Artık Güvenli

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bodrum’un çeşitli yerlerine yapılan veya yenilen çocuk oyun parkları güzel bir görüntü oluşturuyor.


Bodrum’daki bazı parklardaki eski oyun aletleri yenileriyle değiştirilirken birçok bölgeye de yeni parklar yapıldı. Çocukların herhangi bir şekilde zarar görmeden güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için oyun parklarının zeminleri kauçukla kaplandı.

Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi RotaryPirires Parkı, B.B. Binnaz Karakaya Spor Salonu yanı Emin Anter Parkı, Kumbahçe Mahallesi Tarla Sokak Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Albatros Sitesi üzerindeki park, Yeniköy Mahallesi Zarife Özelbey Parkı, Gümbet Mahallesi 65 Evler Parkı, Yokuşbaşı Mahallesi Fabrika Sokak Parkı, Kumbahçe Mahallesi Sarıaslan Parkı, Torba Ali Haydar Ersoy Parkı, GümbetSevercan Caddesi Melisa Sitesi karşısındaki park ve Gümbet Dolgu Parkı’na toplam 6 bin 500 metrekare kauçuk döşendi.

Çocuk oyun parklarının zeminlerine döşenen kauçuklar koruyucu, darbe emici, esnek özellikleri sayesinde çocuk oyun alanlarında ve diğer kullanılan alanlarda düşme durumunda yaralanmaların önüne geçebilen bir ürün olup kum ve diğer oyun alanları malzemelerine göre daha temiz ve hijyenik bir yapıya sahip. De-monte olabilme özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde tamiri ve bakımı yapılabiliyor ve de suyla temizlenebiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile