Bodrum'da Denizde Yapilan Köpük Partisi Görenleri Soke Etti

Bodrum'da Denizde Yapilan Köpük Partisi Görenleri Soke Etti

Mugla’nin Bodrum ilçesinde denizde yapilan köpük partisi bu kadarina da pes dedirtti. Gördükleri manzara karsisinda soke olan mahalle sakinleri, “Marmara’da müsilaj varken pervasizligin ve görgüsüzlügün bu kadari olmaz” dedi.

Yahsi Mahallesi Kargi Koyu’nda faaliyet gösteren bir beach’in plajinda köpük partisi yapildi. Plaja sikilan çok miktarda köpük her yeri kapladi. Plajda hem kara hem denizin üzeri köpüklerle kaplandi.

Huzurlari kaçti

Otel müsterileri köpük ve müzik esliginde eglenirken mahalle sakinleri gözlerine inanamadi. Deniz üzerini köpükle gördükten sonra çileden çikan mahallelinin ihbari üzerine zabita görevlileri bahse konu yere gelip uyarida bulundu.

Konuyla ilgili açiklama yapan mahalle sakinleri, Marmara Denizi’nde müsilaj kabusu sürerken Bodrum’da plajda bu tür bir eylemin yapilmasini pervasizlik ve görgüsüzlük olarak niteledi. Köpük partisine müdahale etmek için otele giden bir mahalle sakini, “Dün bir baktim, havaya köpükler saçiliyor. Otel kendi bahçesinde yapiyor sandim yine de sahile indim ki denizin üzeri köpükle kaplanmis. Hemen durumu Bodrum Belediyesi’ne ihbar ettim. Daha sonra otel müsterileri ile yetkilileri bana ‘huzur bozuyorsunuz’ dedi.

Hatta içlerinden bir tanesi ‘10 günlük tatile geldim benim huzurumu neden kaçiriyorsun’ dedi, saskina döndüm. Biri daha çikti, ‘seni provokasyon amaciyla baska bir otel mi gönderdi’ dedi.

Ben de onlara ‘Ben yilin 365 günü burada yasiyorum, 2 dakika sonra denize girecegim. Bu köpükte nasil gireyim’ dedim. Otel yetkilileri püskürttükleri seyin sabun köpügü oldugunu söylüyor, inanilir gibi degil. Zabita gelene kadar köpük kalmadi. Zabita görevlileri, sözlü uyarida bulundu. Bu köpügün disinda ayrica acayip bir gürültü kirliligi var” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile