Bodrum'da Dolu Dolu Yaz Konserleri

Bodrum'da Dolu Dolu Yaz Konserleri

Pandeminin etkilerini geride birakmaya çalisan tatilciler, bu sezon erken rezervasyon yaptirarak hayallerindeki tatili planladilar. Bu yaz, Bodrum’u tercih eden tatilcileri, dolu dolu müzik söleni bekliyor.

Bodrum, Gümüslük’te yer alan Sianji Well-Being Resort, haftanin 5 günü olan yaz konserlerine 25 Haziran 2022 Cumartesi itibariyle basliyor. Eylül ayi sonuna kadar devam edecek bu konserler Sianji’nin içerisinde bulunan Elani Restoran’da sahne alacak olan sanatçilar, konuklarina essiz bir koyda, Bodrum manzarasi esliginde müthis bir eglence sunuyor.

Muhtesem adalar manzarasina karsi müzik söleninin gerçeklesecegi Ege, Akdeniz ve Italyan mutfaginin servis edildigi Elani Beach & Restaurant’ta pazartesi geceleri Buzuki Hakan ve Pelin sahne aliyor. Hem Türk hem Yunan ezgileriyle misafirlerine bir Bodrum klasigi yasatiyorlar.

Sali geceleri, sahneye opera egitimi almis ve ünlü sanatçi Ferhat Göçer ile bir çok kez düet yaparak ayni sahneyi paylasan Gözde Ural, çarsamba geceleri Gipsy Kings’i andiran çok özel bir sese sahip ve yillardir Bodrum sahnelerinin vazgeçilmezi haline gelen Piyanist ve gitarist Tolga Günay ve orkestrasi misafirlerine çesitli tarzlardan olusturan müzik söleni sunuyor.

Persembe geceleri, Bodrumlularin yakindan tanidigi ve sevdigi Pinar Seli, farkli tarzlari bir araya getirdigi repertuariyla sahne aliyor. Cumartesi geceleri günümüzün çok basarili Türk Sanat Müzigi sanatçilarindan, TRT sanatçisi Bekir Ünlüataer sahne aliyor.

Sianji Group Yönetim Kurulu Baskani Recai Çakir’in “Günümüzün Münir Nurettin Selçuk’u” olarak adlandirdigi Ünlüataer, muhtesem sesiyle sanatseverleri klasiklerden derledigi bir sanat sölenine davet etti.

Ayrica Sianji Group bünyesindeki 5,5 dönüm organik tarim çiftligi içerisinde bulunan ve bahçesinde dogal gübre ile yetistirilen sebzelerin, yöresinden gelen ürünleriyle bir araya getirilip 500 yillik mese agaci altinda Gurme Güneydogu mutfaginin servis edildigi Mesealti Otantik Kebap’ta da canli performanslar sergileniyor. Her cuma günü sahne alan usta sanatçi Ragip Arda Bicili ve Canan Köse Mesealti Otantik Kebap müdavimlerine harika bir müzik söleni yasatirken Sianji Group Yönetim Kurulu Baskani Recai Çakir, burada da sürpriz sanatçilarin sahne alacaginin müjdesini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile