Bodrum'da Gönüllüler Ve Belediye Ekipleri Temizlik Çalismalarina Devam Ediyor

Bodrum'da Gönüllüler Ve Belediye Ekipleri Temizlik Çalismalarina Devam Ediyor

Mugla’nin Bodrum ilçesinde yaklasan kis öncesi, dere yataklarinda devam eden temizlik çalismalarina gönüllüler de destek olurken, menfez ve yagmur suyu hatlarinda da çalismalar hummali bir sekilde sürüyor.



Bodrum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekibi ile 2 yili askin süredir Bodrum’da temizlik çalismalari yürüten Misgibi1Bodrum gönüllüleri, Müskebi Mahallesi’nden geçen Çalilik Deresi’nde temizlik etkinligi gerçeklestirdi. Çalilik Deresi’nin Müskebi merkezinden geçen kisminda yaklasik 2 saat süren temizlik çalismasinda 55 torba çöp toplandi. Bodrum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü yetkilileri, geçen sene de ayni bu gölgeden yine Misgibi1Bodrum gönüllüleriyle birlikte 60-65 torba çöp çikardiklarini hatirlatarak, "Gelisi güzel dogaya atilan çöpler yüzünden dere yataklarimiz çöplerle doluyor ve bu çöpler maalesef yagmur yagdiginda menfezlerde, mazgallarda tikanmaya neden oluyor. Bu tikanmalardan dolayi taskinlar oluyor ve vatandaslarimiz zarar görebiliyor. Bodrum genelinde 15 bine yakin çöp konteynerlerimiz mevcut, lütfen çöplerinizi buraya atin, dere yataklarimiz çöp kutusu degildir.” ifadelerini kullanildi.

Öte yandan, Fen Isleri Müdürlügü ekipleri de ilçe genelindeki mazgal, menfez ve yagmursuyu hatlarinda temizlik, bakim ve onarim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Ekipler, çevre yolu üzerinde bulunan genis menfezlerde karayollari ile ortak çalismalar yürütüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile