Bodrum'da Köylerde 'Sari Yaz Sinema Günleri'

Bodrum'da Köylerde 'Sari Yaz Sinema Günleri'

Mugla’nin Bodrum Belediyesi’nin geçtigimiz Eylül ayi baslarinda gerçeklestirdigi "Köy Meydani Türk Filmleri Günleri", "Bodrum Köyleri Sari Yaz Sinema Günleri" adi altinda devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen Bodrum Köyleri Sari Yaz Sinema Günleri, 11-12 Ekim tarihlerinde Bodrum Kalesi’nde ’Naim’ isimli Türk filmi gösterimi ile baslamisti. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünden Sorumlu Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun’un da katildigi gösterimin ardindan program Tepecik-Karaova ve Kemer mahallelerinde ’Kral Sakir’ ve ’Ailecek Saskiniz’ filmlerinin gösterimi devam etti. Yöre halkinin sosyo-kültürel zenginligine katki vermeyi, bir nebze olsun günlük sikintilarindan uzaklasarak ailecek kaliteli zaman geçirmelerini amaçladiklarini ifade eden Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, "Belediyemizin halkimizla iç içe oldugu bu etkinligi düzenlememizde destek olan herkese tesekkür ederim" dedi.

Bodrum Köyleri Sari Yaz Sinema Günleri, Bodrum’un Bahçeyaka, Çömlekçi, Gökpinar, Yeniköy, Kumköy, Çamlik, Pinarlibelen, Çamarasi, Sazlik, Çiftlik, Çirkan ve Kizilagaç Mahallerinde 20 Ekim’e kadar açik havada saat 19.30’da baslayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile