Bodrum'da Taksi Şoförünün Darbedildiği ve Gasbedildiği İddiası

Bodrum'da, 3 kişinin kendisini darbedip taksisini gasbettiklerini iddia eden kişi şikayetçi oldu.

Bodrum'da taksicilik yapan Ahmet Aydın, Gümbet Kavşağı'ndan binen 3 kişiyi Milas'a götürmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, Güvercinlik mevkisi Dörttepe köyü girişinde taksiyi durduran yolcular, Aydın'ı sopa ile darbetti. Aydın'ın araçtan inmesinin ardından bu kişiler, taksiyi alarak uzaklaştı.
Aydın, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesine giderek tedavi edildi. Başına 10 dikiş atılan Aydın, jandarmaya giderek şikayetçi oldu.
Zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, taksisine binen yolcuların bir süre gittikten sonra ineceklerini söyleyerek aracı durdurduklarını söyledi.

Durur durmaz başına sopa ile vurmaya başladıklarını ifade eden Aydın, "Bir fırsatını bulup araçtan inerek kaçtım. Onlar da taksimi alarak Milas'a doğru gitti. Yolda beni alan bir araçla Dörttepe köyüne giderek arkadaşlarıma haber verdim" dedi.

Gelen arkadaşları ile hastaneye giderek tedavi edildiğini, ardından jandarmada şikayetçi olduğunu anlatan Aydın, şunları kaydetti:
"Bir arkadaşım, Milas'a giderken taksimi Milas-Bodrum Havalimanı yakınlarında terk edilmiş halde gördü. Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından aracımı aldım. Araca bir zarar vermemişler, sadece 40 lira civarındaki bozuk parayı almışlar. Bu kişiler benden ne para ne de taksimetreyi iptal etmemi istedi. Bir anda başıma vurmaya başladılar."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile