Bodrum'daki Camiler Piril Piril Oluyor

Bodrum'daki Camiler Piril Piril Oluyor

Bodrum’daki camiler her gün özenle temizlenerek Bodrum Belediyesi tarafindan ibadete hazir hale getiriliyor.



Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi ekipleri tarafindan gerçeklestirilen cami temizlik ve dezenfekte çalismalari, araliksiz sürüyor. Yarimada genelinde 90 camide yapilan temizlik ve dezenfekte çalismalari özenle yapilarak camide ibadet edenlere hazir hale getiriliyor. Ramazan ayinin yaklasmasiyla hiz kazanana çalismalar dogrultusunda camiler tertemiz oluyor. Cenaze Hizmetleri Birim Sorumlusu Mehmet Degermencioglu, uzun zamandir devam eden bu çalismanin üç aylara girilmesiyle birlikte hiz kazandigini belirtti.



"Zor günlerinde vatandaslarimizin yanindayiz"

Cenaze hizmetleri birimi, ayni zamanda acili ailelerin yaninda olmaya da devam ediyor. Ücretsiz olarak devam eden hizmetler kapsaminda; sehir disi ve ücretsiz cenaze nakil islemleri yapiliyor. Ayrica cenaze evlerinin ihtiyaçlari giderilerek acili ailelere destek saglaniyor.

Cenaze Hizmetleri Sorumlusu Mehmet Degermencioglu, sunulan desteklerle ilgili sunlari söyledi: “Cenaze hizmetlerimiz, 7/24 vatandasimiza hizmet etmeye devam ediyor. Bu yaptigimiz hizmetler, Belediye Baskanimiz Ahmet Aras’in talimatlari dogrultusunda, ücretsiz olarak gerçeklesiyor. Cenaze evlerinde mevlitler dahil olmak üzere; tabure, su, çay, kahve gibi ikram destegi saglaniyor. Il disina giden cenazelerle ilgili uçakla naklini gerçeklestiriyoruz. Vatandasimizin en zor zamaninda yaninda olmak bizi de duygulandiriyor. Böylesine zor zamanlarda bir teyzenin, bir amcanin, bir kardesimizin yaninda olabilmek bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Vatandaslarimiz 0530 232 13 99 ve 188 telefon numaralari ile bizlere ulasabilirler.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile