Bodrum'daki orman yangını kontrol altında

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

  Muğla ' nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı . Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın , Yalıçiftlik ile Mumcular beldeleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale ettiklerini hatırlatarak , " Yangına Denizli , Muğla ve Aydın ' dan gelen 2 uçak , 6 yangın söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisiyle hızlı bir şekilde müdahale edildi . Bu hızlı ve yoğun müdahale sayesinde yangın kontrol altına alındı . Bölgede ekiplerimiz soğutma çalışmasına başladı " dedi .

Aydın , soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yangında ne kadarlık bir alanın zarar gördüğünün tespit edileceğini de bildirdi .

Bu arada yangına müdahale amacıyla Muğla ve çevre illerden yangın bölgesine gelen takviye ekiplerinde bölgeden ayrılmaya başladığı gözlendi .



CNN Türk
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile