gününe konuk olarak “Ses” filminin yönetmeni katıldı Bir hafta sürecek olan festival kapsamında izleyiciler filmleri yönetmeni ile izleme fırsatı buluyor. Bodrum Belediyesi ve Cinemarine sinemaları tarafından düzenlenen festivalin 6. gününde “SES” film yönetmeni Ümit Ünal sinemaseverlerle buluştu
Cinemarine de 6. gün kokteyliyle başlayan festivalde yönetmen ve Cinamarine sinemaları işletmecisi Cenk Sezgin yaklaşık bir saat boyunca sinemaseverler ve ümit ünal hayranlarıyla söyleşi yaptılar.Cinemarine Sinemaları işletmecisi olan Cenk Sezgin gazetecilere yaptığı açıklamada “8 gün içinde 10 ayrı yönetmenimizi Bodrumlu ve Türkiye’nin birçok şehrinden gelen sinameseverlerle film festivalinde buluşturuyoruz. Biz bu etkinliği düzenlerken bayağı tedirgin olduk, hem ilk etkinliğimiz hemdeİstanbul’a uzak olması da var. Bodrum’dan çok uzakta acaba ilgi olur mu diye düşündük ama gördük ki salonlarımızda yer yok bütün salonlarımız tıklım tıklım dolu söyleşi kısmı özellikle çok fazla ilgi görüyor” dedi.
Söyleşi kısmına geçildiğinde ise yönetmen Ümit Ünal “NAR” adlı bir film çektiğini ve çok yakında vizyona gireceğini belirtti.
Bodrum Film Festivali Devam Ediyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde başlayan film festivalinin 6.



















