Bodrum'un En Lüks Oteli Açildi

Bodrum'un En Lüks Oteli Açildi

Turizm cenneti Bodrum’un en lüks oteli MGallery The Bodrum, 1 Temmuz itibariyle kapilarini yerli ve yabanci turistlere açti. Accor Grubu’nun premium otel markalarindan olan turizm tesisi Bodrum’da yapilan en lüks oteller arasina girdi.

MGallery The Bodrum 1 Temmuz ‘da yerli ve yabanci turistlere kapilarini açti.102 oda, 35 süit, 67 delüks odadan olusan otel hizmette sinir tanimiyor. Yalikavak mahallesi Küdür mevkiinde 13 dönüm araziye yapilan otelin sahili ise göz kamastiriyor.

Otelin Yönetim Kurulu Baskani Murat Delibalta otellerinin 1 Temmuz itibariyle kapilarini açtigini ifade ederek “Otelimiz kapilarini 1 Temmuz’da açtik. Otelimiz 102 odali, Lüks sekment bir otel. 35 süit odasi, diger kalan odalar ise delüks odalardan olusuyor. 35 metre kare büyüklügünde odalara sahip olan otelimizde insanlarin rahat ve huzurlu bir tatil yapmasi için her detay ayrintili bir sekilde düsünüldü. Otelimiz Accor markalarindan MGallery markasiyla hizmet vermekte. Bu sene Bodrum turizminde yeni bir isik olacagini düsünüyorum” dedi.

Sezondan umutlular

Sezonun geç açildigini ama iyi bir ivme yakaladigini söyleyen Delibalta “Bu sezon önünü zor gören bir sezon oldu. Haziran ayinin sonuna kadar bütün yurtdisi uçuslari açilip açilmayacagi belli degildi. Rus pazari da durmustu 22 Hazirana kadar. Avrupa ülkeleri de ayni seklide bir belirsizlik vardi. Çok erken rezervasyonlar alamadik. Su anda çok yogun bir talep var. Umarim önümüzdeki 3 ay hatta sezonun Ekim sonuna kadar uzamasiyla çok iyi bir sezon yakalayacagiz. En azindan geçen senenin rakamlarini geçecegini düsünüyorum” seklinde konustu.

Bayram’da Bodrum’a akin var

Delibalta bayramin çok yogun geçecegini de ifade ederek “Bayram’da Bodrum çok kalabalik olacak. Su anda bile duydugum kadariyla havalimani transferlerinden dolayi bir sikinti yasaniyor. Trafik çok yogun üstüne Torba uygulama noktasinda tek seride düsüncede 40 dakikalik yol 2 saat sürüyor. Su anda Bayram’da yüzde 75 bir doluluk görünüyor. Ama her gecen gün rezervasyon aldigimiz için daha fazla bir doluluk orani da olabilir. Bayram’dan ve bayramdan sonrasinda çok umutluyuz. Bayramdan sonra iç turizm ve dis turizm yogunlugu olacagini düsünüyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile