Bogaziçi Bulvarinda 2. Etap Için Geri Sayim Basladi

Bogaziçi Bulvarinda 2. Etap Için Geri Sayim Basladi

Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde sehrin trafigini rahatlatmak ve ulasimi kolaylastirmak adina Bogaziçi Bulvari 2’nci etap yol açma çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Sehrin ulasimini kolaylastirmak ve sehrin trafik yükünü hafifletmek amaciyla daha önce Hosgör Meydani’ni Inönü Caddesi’ne baglayan Bogaziçi Bulvari 1. etap çalismasini tamamlayarak vatandasin hizmetine sunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Bogaziçi Bulvari ikinci etap çalismalarinin yerinde inceleyerek çalismalarin araliksiz devam ettigini ifade etti.

"Konforlu bir yol olacak"

Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu sehrin trafigini rahatlatacak olan çalismalarinin devam ettigini belirterek, “Bogaziçi 2. etap projemizde farkli bir çalisma yöntemi ile; kot farki olan yerlere beton paneller koyarak çelik halatlarla baglayip toprakla sikistiriyoruz. Böylece, yol çalismamizdaki kot farki olan yerleri saglamlastirip konforlu bir hale getiriyoruz. Çalismalarimiz tüm hizi ile devam ediyor. Belki 2 ay gibi çok kisa bir süre içerisinde bu yolumuzu da trafige açip Sehreküstü Kavsagi’ndan baslayarak, Binevler Postanesi’ne kadar yeni bir bulvari ve yeni bir yolu sehrimizin hizmetine sunmus olacagiz. Rabbim simdiden hayirli ugurlu eylesin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile