Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü‘nün katkılarıyla Gölbaşı‘nda YGS‘ye girecek tüm öğrencilere sınav öncesinde deneme sınavı yapıldı. Boğaziçi Dershanesi Müdürü Zeki Mutlu, öğrenci motivasyonun arttırılması, öğrencilerin sınav atmosferini kendi sınav yerinde soluması için böyle bir deneme sınavı yaptıklarını ifade etti.
Mutlu, "İlçemizin başarı oranının arttırılması için bu uygulama yapıldı. Sınava yaklaşık olarak 750 öğrenci katıldı. Gölbaşı‘nda bu bir ilktir bu şekilde öğrencilerimizin sınav korkularını üzerlerinden atmalarına da büyük katkı sağlayacağına eminiz" dedi.
Boğaziçi Dershanesi‘nden Gölbaşı İlçesinde Bir İlk
Adıyaman‘ın Gölbaşı ilçesinde faaliyet gösteren Boğaziçi Dershanesi Gölbaşı‘nda bir ilke imza atarak YGS öncesinde tüm öğrencileri sınav yaptı.



















