Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman yılınteknik direktörü, futbolcu Emre Belözoğlu yılınfutbolcusu seçildi-Emre Belözoğlu: ``Aykut Kocaman ayakta durmamızısağlayan en başaktördür``(fotoğraflı)İSTANBUL - 22.

12.2011 - İlki düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

Üniversitenin spor kurulunun, internet sitesinde yaptığı ve 7 bin kişinin katıldığı anketle belirlenen ödüller, Uçaksavar Kampüsü`ndeki Ayhan Şahenk Salonu`nda düzenlenen törenle, sporculara, teknik adamlara ve yöneticilere verildi.

Törende, atıcılıkta Avrupa Şampiyonu olarak olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Çiğdem Özyaman`a, 23 yaş altı gençler pist bisikleti Avrupa Şampiyonluğu madalyasına sahip Ahmet Örken, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı`na (Ferit ve Umut), milli tenisçi Marsel İlhan`a ve buz altı yatay dalış rekoru kırarak (110 metre) Guinnes rekorlar kitabına giren Şahika Ercümen`e özel ödül verildi.

-Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu`na ödül-Ankette Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, en başarılı antrenör, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ise en başarılı futbolcu seçildi.

Kategorilerinde ödüle layık görülen isimler ve takımlar şöyle:En Başarılı Futbolcu: Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)En Başarılı Antrenör: Aykut Kocaman (Fenerbahçe)En Başarılı Kadın Basketbolcu: Nevriye Yılmaz (Fenerbahçe)En Başarılı Erkek Basketbolcu: Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker)En Başarılı Voleybolcu: Naz Aydemir (Fenerbahçe Universal)En Başarılı Erkek Baskketbol Takımı: Galatasaray Medical ParkEn Başarılı Voleybol Takımı: Vakıfbank Türk TelekomEn Başarılı Yönetici: Ayda Uluç (Tenis Federasyonu Başkanı)En Başarılı Spor Yazarı: Uğur MelekeEn Başarılı Spor Programı: Spor Servisi (NTV Spor)Yaşam Boyu Onur Ödülü: Atilla GökçeFair Play Ödülü: Turgay Bahadır (Bursasporlu)-Emre: ``Aykut Kocaman, ayakta durmamızı sağlayan en başaktördür``-Ödül töreninin sunucusu, geceye katılamayan teknik direktör Aykut Kocaman`ın ödülü Emre Belözoğlu`na verildikten sonra sarı-lacivertli futbolcuya, esprili bir şekilde ``Lisede mi hocalarınla aran iyiydi şimdi mi?`` şeklinde sorunun ardından, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini sordu.

Emre, Kocaman ile yaşadığı küçük bir tartışmanın ardından olayın farklı yönlere çekilip farklı bir şekilde lanse edildiğini savunarak, esprili ifadeyle ``Küçük olduğum için kendisinden özür diledim, `ödülü sen git al` dedi. Mecbur geldik`` derken, Kocaman konusunda, ``Kendisi bizim için çok değerli. Camiamızın yüz yılı aşkın sürede yaşayabileceği bu zor dönemde ayakta durmamızı sağlayan en başaktör kendisidir. Onunla çalışmaktan çok gururluyum. İnşallah geçen sezon ki gibi şampiyonluğumuzu tekrarlar taraftarımızı mutlu ederiz`` şeklinde konuştu.

(SEL-EG-SBR)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile