Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, Denetleme Yaptı

Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, Denetleme Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa ve Milli Parklar Malatya 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz’ün Malatya’ya bölgeye bağlı olan Kahramanmaraş Şube Müdürlüğü’nde inceleme ve denetleme yaptığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa ve Milli Parklar Malatya 15. Bölge Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bölge Müdürümüz Ayhan Deligöz ve Planlama Koordinasyon Şube Müdürü Hakkı Atabay ile Kahramanmaraş İl Şube Müdürlüğü faaliyet alanlarında incelemelerde bulundu. Kapıçam ve Yavşan Yaylaları Tabiat Parkında İl Şube Müdürü Hacı Kalıntürk ’ün de katıldığı incelemelerde alanda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı Günübirlik dinlenme alanında piknik yapan ailelerle sohbet eden Bölge Müdürümüz Deligöz piknikçilere alanı nasıl bulduklarını, kurumumuzdan beklentilerini sordu. Alandan memnun olduklarını söyleyen aileler ile çay içildikten sonra alandan ayrıldı.

Daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi’ne giden Deligöz, burada Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Emin Akay’ı makamında ziyaret ederek ileride yapılacak ortak çalışmalara ait fikir alışverişinde bulundu.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile