Bölge Müdürü Yavuz; Narman Sehitler Barajinda Incelemede Bulundu

Bölge Müdürü Yavuz; Narman Sehitler Barajinda Incelemede Bulundu

Devlet Su Isleri Genel Müdür Yardimcisi Faruk Firatoglu Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz ile Erzurum Narman Sehitler Barajinda bir dizi incelemelerde bulundu.

Devlet Su Isleri Genel Müdür Yardimcisi Faruk Firatoglu DSI 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz ve beraberindeki heyet ile Erzurum Narman Sehitler Barajinda bir dizi incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Yardimcisi Faruk Firatoglu Bölge Müdürü Yavuz ve Sehitler Baraji Santiyesine gelen Narman Belediye Baskani Burhanettin Eser, DSI 8. Bölge Sube Müdürleri ile santiye hizmet binasinda yapilan çalismalar hakkinda brifing alinarak çalisma sahasina geçildi yapilan kazi çalismalari yerinde incelendi.

Yapilan incelemelerinin ardindan açiklama yapan DSI 8. Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz; “Temelden yüksekligi 76,9 metre ve 12,06 milyon m3 su depolama kapasitesi ile 47.060 dekar zirai arazinin sulanmasini saglayacak olan Narman Sehitler Baraji santiye sahasindaki çalismalari Genel Müdür Yardimiz Faruk Firatoglu, Narman belediye Baskanimiz Burhanettin Eser ve çalisma arkadaslarimizla beraber inceledik. Santiyelerimizi sik sik ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aliyoruz, bu günde rutin kontrollerimizden birisini gerçeklestirdi. Sehitler Barajinda bu güne kadar devam eden çalismalar kapsaminda 540 bin m3 kazi çalismasi yapilmistir. Amacimiz yapilan çalismalarin bir an önce faydaya dönüsmesidir. Bugün bizleri yalniz birakmayan Basta Genel Müdür Yardimcima, Narman Belediye Baskanima tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile