Bolu Belediyesi 'Doga Etkinlikleri' 8 Mayis'ta Basliyor

Bolu Belediyesi 'Doga Etkinlikleri' 8 Mayis'ta Basliyor

Bolu Belediyesi tarafindan “Bilmeyen, görmeyen kalmasin” sloganiyla düzenlenen doga etkinlikleri 8 Mayis’ta basliyor. Bu yil 4 ilçede gerçeklesecek ücretsiz etkinlikler için basvurular alinmaya baslandi.

Doga gezilerine yeni bir rota daha ekleyen Bolu Belediyesi, Seben, Kibriscik, Mudurnu ve Göynük ilçelerine günü birlik etkinlikler düzenleyecek. 18-65 yas arasi dileyen herkesin katilabilecegi gezilerde katilimcilar ilçe merkezlerini gezme hem de Kibriscik Dag Evleri, Seben Solaklar Kaya Evleri, Mudurnu Tarihi Çarsi ve Göynük Çubuk Gölü gibi tarihi, kültürel ve dogal güzellikleri yerinde görme sansi elde edecekler. “Bilmeyen, görmeyen kalmasin” sloganiyla gerçeklesecek ücretsiz etkinliklerin ilki 08 Mayis 2024 Çarsamba günü yapilacak ve 01 Aralik 2024 tarihine kadar her hafta Çarsamba ve Persembe günleri devam edecek. Bolulu doga ve yürüyüs severler etkinlik günleri saat 09.00’da Bolu Belediyesi önünden hareket edecek araçlarla etkinlige katilip, saat 17.00’de dönüs yapacaklar. Katilimcilarin her türlü ulasim, yiyecek-içecek ihtiyaçlari Bolu Belediyesi tarafindan karsilanacak. Gezilerde bölgeye hâkim rehberler kafileler halinde katilimcilari gezdirerek, ilçelerin dogasi ve tarihçeleri hakkinda bilgiler verecek.

Etkinlik basvurulari basladi

Bolu Belediyesi günü birlik doga etkinlikleri için basvuru almaya basladi.

18-65 yas arasinda olan ve seyahat yasagi bulunmayan herkes hafta içi mesai saatleri arasinda Bolu Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne gelerek, etkinlige katilmak için bireysel basvuru yapabilirler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile