Bolu'da 5 Kilogram Uyusturucu Ele Geçirildi, Çete Çökertildi

Bolu'da 5 Kilogram Uyusturucu Ele Geçirildi, Çete Çökertildi

Bolu’da narkotik ekipleri tarafindan yapilan operasyonda 5 kilo uyusturucu madde ele geçirildi. Gözaltina alinan 2 süphelinin yani sira Istanbul’da ve Diyarbakir’da olayla baglantisi bulunan 3 süpheli daha yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, Dogu illerinden Istanbul’a giden bir otomobil süphe üzerine Bolu Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan durduruldu. Narkotik köpegi destekli araç içerisinde yapilan aramalarda 5 kilo 59,33 gram gelen esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla alakali olarak 37 yasindaki Ö.Ç. ve 35 yasindaki M.G. gözaltina alindi. Gözaltina alinan süpheliler emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan sahislardan Ö.Ç adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, M.G. uyusturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyusturucu operasyonu genisledi

Bolu Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri operasyonu genisletti. Organizasyonu tüm yönleriyle açiga çikarmak amaciyla yapilan çalismalarda, organizasyonun Diyarbakir sorumlusu 42 yasindaki M.A. ve 27 yasindaki S.E. ile Istanbul’da uyusturucu maddeyi teslim alacak olan 27 yasindaki H.M. tespit edildi.

Es zamanli operasyon yapildi

Bolu Narkotik Suçlarla Sube Müdürlügü, Istihbarat Sube Müdürlügü, Istanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Diyarbakir Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan es zamanli yapilan operasyonlarla birlikte sahislar yakalandi. Diyarbakir’da yakalanan süphelilerin evinde yapilan aramalarda, 1 kilo 198 gram kubar esrar maddesi, pres ve vakum makinesi, elektronik terazi ele geçirildi.

Gözaltina alinan 3 süpheli adliyeye sevk edildi. Istanbul’da uyusturucuyu teslim alacak olan H.M. adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Diyarbakir’da yakalan M.A. ve S.E. uyusturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile