Bolu'daki Otel Baskının Nedeni Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta gece yarısı Aktaş Mahallesi’nde bir otele zorla girerek odada konaklayan şahsın kafasına silahla ateş eden şahıs halen bulunamazken, olayın nedeni ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 6 kişi oldukları ifade edilen saldırganlardan 3 tanesi resepsiyonda beklediler. Otele zorla giren Mehmet Ali A. ve yanındaki iki kişi odanın kapısını kırarak girdiler. Mehmet Ali A., hızlı bir şekilde yatakta yatan Abdurrahman Mecit'in yanına giderek, Mecit’in yerinden kalkmasına izin vermedi. Mehmet Ali A.’nin yanında bulunan Y.Y. isimli şahıs da Ali A.’yı bir türlü odadan çıkartamadı. Mehmet Ali A., Abdurrahman Mecit'e vururken, Y.Y.’nin çabaları da yetersiz kaldı. Saldırgan Mehmet Ali A., yanındakilere dönerek olayda ağır yaralanan Abdurrahman Mecit'e bir soru soracağını söyledi.

Mehmet Ali A., Mecit’e, “Elif K. ile neden görüşüyorsun. Onunla görüşmeyeceksin” dedi.

Mecit de, “Ben o kadını seviyorum” deyince, Mehmet Ali A., belinden çıkarttığı kuru sıkıdan bozma tabancasıyla yatakta yatan şahsın kafasına ateş etti. Şahıslar otelden hızla kaçarken, yaralı Abdurrahman Mecit Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Öte yandan, Mehmet Ali A.’nın bir süre önce cezaevinden af yoluyla çıktığı ifade edildi. Kayıplara karışan Mehmet Ali A.’yı arama çalışmaları sürerken, olay anında odada bulunan Y.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve diğer şahıslar serbest bırakılmıştı. Yaşanan olaydan sonra kafasından ağır yaralanan ve 5 gün boyuncu uyutulan Abdurrahman Mecit'in gözlerini açtığı öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile