Bolu'nun Incisi Gölcük Buz Tuttu

Bolu'nun Incisi Gölcük Buz Tuttu

Bolu’nun incisi olarak tabir edilen Gölcük Tabiat Parki yariyil tatilinde ziyaretçilerini bembeyaz örtü ile agirladi. Gece saatlerinde hava sicakliklarinin eksi derecelerde seyretmesi üzerine göl tamamen buz tuttu. Ortaya muhtesem manzaralar çikti.

Bolu’nun doga harikasi Gölcük Tabiat Parki’nda yaklasik 5 gündür kar yagisi etkili oluyor. Kar kalinliginin yer yer 15 santimetreye kadar ulastigi Gölcük, yariyil tatilini degerlendirmek isteyen vatandaslarin ugrak noktasi oldu. Gece saatlerinde hava sicakliginin eksi 10 derecelerde ölçüldügü Tabiat Parki’nda bulunan göl tamamen buz tuttu. Türkiye’nin birçok sehrinden doga harikasi Gölcük’ü görmek için gelen ziyaretçiler göl etrafini turlayarak ve bol bol fotograf çekinerek keyifli vakit geçirdi.

Yariyil tatilini degerlendirmek için Giresun’dan Gölcük’e gelen Salim Kahveci, “Ilk defa geldim. Giresun’dan geliyoruz biz Sakarya’ya gidiyoruz. Harika bir tabiat parki burasi. Herkes gelsin buraya görsün. Yegenimi getirdim, askere gidiyor, ailecek geldik. Göl de donmus harika. Kar yagisini özlemistik harika bir görüntü var burada” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile