'Boncuk' Ismini Verdigi Kuzu, Çocugu Gibi Pesinden Ayrilmiyor

'Boncuk' Ismini Verdigi Kuzu, Çocugu Gibi Pesinden Ayrilmiyor

Zonguldak Alapli ilçesinde 59 yasindaki Seyhan Karatan’in 10 günlükken yanina alarak biberonla büyüttügü Boncuk isimli kuzusu bir an olsun yanindan ayrilmiyor.

Zonguldak’in Alapli ilçesinde yasayan Seyhan Karatan, evinin içinde büyüttügü kuzuyla çocuguymus gibi ilgileniyor. Karatan, 10 günlükken aldigi kuzuyu 2 aydir besliyor. Seyhan Karatan’in evcil hayvan gibi pesinden giden Boncuk isimli kuzu, sahibin izinde yaya geçidinden geçiyor, kaldirimda zipliyor, insanlarin ilgi odagi oluyor.

Markete, bakkala, manava, hatta piknige bile kuzusuyla beraber gittigini belirten Seyhan Karatan, "On günlük olarak sahiplendik, su an iki aylik, nereye gidersek oraya gidiyor. Her seyi yiyor, adeta bizim çocugumuz gibi oldu" dedi.



"Evimizin bir çocugu gibi oldu"

Kuzuyu kendi çocuklari gibi beslediklerini anlatan 59 yasindaki Seyhan Karatan ise sunlari söyledi:

"Onlar sevgiyi hisseden hayvanlar. Ben bunu 10 günlük olunca aldim ve iki aydir benimle yasiyor. Benimle beraber nereye gidersem bu da oraya gidiyor. Ben neredeysem bu da orada. Ev içinde ben oturuyorum o da oturuyor. Ben yatinca bu da yatiyor. Kalkinca bu da kalkiyor, baska isi gücü yok zaten. Ancak benimle duruyor, baska kimseyle durmuyor. Önceden alistirdigim için tuvalete girip ihtiyacini oraya yapiyor. Oraya bir pas pas koyuyorsunuz, oraya girip çikiyor. Eve girerken ayaklar temizleniyor. Benden daha temizdir. Nereye gidersek arkamizdan geliyor. Asla kesmeye düsünmüyorum, elimle büyüttügüm yavrularim benim onlar, kiyamam" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile