Borajet Ankara’Dan Balıkesir Ve Körfez Bölgesi Seferlerine Başlıyor

Borajet Ankara’Dan Balıkesir Ve Körfez Bölgesi Seferlerine Başlıyor

Borajet Ankara’dan Balıkesir merkez ve Körfez Bölgesi uçuşlarına başlayacağını açıkladı.

ATR 72-500 tipi uçakları ile bölgesel havacılık kapsamında düzenlediği seferlerle Türkiye’de bir ilke öncülük yapan Borajet, Anadolujet ile yeni bir işbirliğine gitme kararı aldığını bildirdi.

23 Mayıs 2011 tarihinde başlayacak olan bu ortak uçuş (code-share)anlaşması ile Borajet uçuş ağı aşağıdaki gibi gerçekleştirme kararı aldığını açıkladı.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Adıyaman, Balıkesir(merkez), Balıkesir(Körfez), Bursa, Çanakkale, Gazipaşa(Alanya), Kahramanmaraş, Kayseri, Siirt, Tekirdağ, Tokat seferlerleri.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise Balıkesir Körfez Havaalanı’na her gün saat: 20.00’de, İstanbul’dan ise Körfez Havaalanı’na saat: 21.30’da hareket ediyor. Bunun yanı sıra Çanakkale, Isparta, Uşak, Zonguldak seferleri; ATR 72-500 uçaklarıyla Borajet, Anadolujet ortak uçuşları da düzenlenecek.

3 Haziran’dan itibaren Ankara-Edremit arası: her gün Ankara’dan saat: 18.45’te, Edremit’ten ise kalkış: 20.45’te, 23 Mayıs‘tan itibaren Ankara-Balıkesir arası: salı, perşembe ve cumartesi günleri Ankara’dan saat: 13.45, Balıkesir’den ise kalkış: 15.40’te uçuşlar gerçekleştirilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile