Bornova Belediye Başkanı Atila Soma'da

Türkiye’yi yasa boğan Soma’daki maden faciası nedeniyle Bornova Belediyesi’nin bu yıl ilk kez 19 Mayıs’ta; Ege, Yaşar ve Şifa Üniversiteleri ile birlikte düzenleyeceği konserler ve gösterilerin tümü ertelendi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve diğer İzmirli ilçe belediye başkanları ile birlikte bugün sabah saatlerinde Soma’ya gitti.
Bornova Belediyesi’nin tüm imkanları ile Somalı madenci ve yakınlarının yanında olacağını ifade eden Atila şöyle konuştu: “Ulusça çok büyük bir acıyı yaşıyoruz. Ne yapabileceğimizi tespit etmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte Soma’ya geldik. Zaten Büyükşehir Belediyemiz tüm imkanları ile gerekli yardımları yapıyor. Biz de ilçe belediyeleri olarak elimizden ne geliyorsa yardıma hazırız. Yapabileceklerimizi tespit edip hemen harekete geçtik. Böyle günlerde milletçe dayanışma içinde olmamız bizim en büyük özelliğimiz. Çok önem verdiğimiz ve bu yıl ilk defa üç üniversitemizle birlikte gerçekleştireceğimiz 19 Mayıs etkinliklerini de erteledik. Başta Soma’da yakınlarını kaybedenler olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile