Borsa Baskani Özcan Açiklamasi 'Malatya'yi Ayaga Kaldirmak Için Birlikte Çalisacagiz'

Borsa Baskani Özcan Açiklamasi 'Malatya'yi Ayaga Kaldirmak Için Birlikte Çalisacagiz'

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan’in borsa ziyaretinde konusan Malatya Ticaret Borsasi’ni (MTB) Baskani Ramazan Özcan,” Malatya’yi en güzel bir sekilde ayaga kaldirmak için birlikte çalisacagiz” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya’daki temaslari kapsaminda MTB’yi ziyaret etti. Ziyarette, kentin tarim ve hayvancilikta yasadigi sikintilar ile yapilan yatirimlar masaya yatirilirken, MTB Baskani Ramazan Özcan, Babacan’a ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

Malatya’da tarim ve hayvancilikla ilgili Milletvekili Babaca’a bilgi veren Baskan Özcan, “6 Subat depreminin üstünden yaklasik 8 ay gibi bir süre geçti. Ama hayat devam ediyor. Içinde bulundugumuz sartlara ragmen, Malatya’yi yeniden geçmiste yasadigimiz o güzel haline döndürmek için her alanda yogun bir çalisma var. Milletvekilimizde seçildigi günden itibaren sahada yogun bir çalismayla vatandaslarimizla görüsüyor. Gerek kalici konutlarin yapilmasi gerekse de su anda acil olan konteynerlerde yasayanlarin, yasamlarimin devam ettirmeleri için yogun bir mücadele var. Kendisine bu konuda çok tesekkür ediyoruz. Insallah yakin bir zamanda Malatya’yi en güzel bir sekilde ayaga kaldirmak için birlikte çalisacagiz. Yasanan sikintilari da kendilerine aktararak isbirligi içinde çözüm odakli olarak her zaman haziriz” ifadelerini kullandi.

Malatya Ticaret Borsasi’nin son birkaç yil içerisinde önemli projeleri hizmete kazandirdigini aktaran Baskan Özcan, bünyelerinde ilkleri ve enleri barindiran bu projelerin global ölçekli projeler oldugunu kaydederek, “Lisansli Kuru Kayisi Deposu, Süt Toplama Merkezi ve Soguk Zincir Projesi ile Tarima Dayali Ihtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi gibi tarim ve hayvancilik sektörlerine hitap eden bu yatirimlarin kent ve bölge ekonomisine önemli katkilar sunan projeleri hayata geçirdik” ifadelerini kullanarak, Milletvekili Babacan’a ziyaretten dolayi tesekkürlerini iletti.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ise, “Baskanimizla çesitli meseleleri ara ara paylasiyoruz. Ticaret Borsamiz bundan sonra Malatya’yi birlikte ayaga kaldirmada bizim en önemli partnerlerimizden biri oldugunun farkindayiz. Bu yüzden de esasen Malatya nasil ayaga kalkar sorusunun cevabini birlikte verecegiz. Burada en önemli husus bir defa Malatya ticaretini, hem Malatya’nin var olan zenginliklerini farkli bir noktaya tasiyarak özellikle deprem sonrasi Malatya’yi ayaga kaldirmanin, sonrasinda da bu depremin öncül etkilerinin, ilk etkilerinin insallah biraz hafifletilmesinin ardindan belki daha orta vadede Malatya’yi bir üst lige tasiriz, onu birlikte yürütecegiz, birlikte üstlenecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile