İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (İSUAY) kurucu konsey üyesi ve İstanbul Üniversitesi rektör adayı Prof.Dr.İbrahim Keleş, Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı Bosna Danışmanı Hüseyin Kansu başkanlığındaki Bosna heyetini kabul etti. Heyette, üç dönem İstanbul Milletvekilliği yapan Hüseyin Kansu’nun yanı sıra Saraybosna Üniversitesi’nden Doç.Dr. Redzo Causevic, Bosna Hersek İLMA Şirketler Grubu’nun Başkanı Edin Dedic, World Congress Türkiye temsilcisi Ahmet Çağrı Karamısır bulundu.
Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleşen buluşmada, Saraybosna Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi’nin birlikte yürütebileceği projeler hakkında görüşüldü. İş dünyası ile birlikte Üniversite ve İSUAY arasında neler yapılabileceği hakkında konuşuldu. İSUAY kurucu ve konsey üyesi Prof.Dr.İbrahim Keleş, birlik hakkında detaylı bilgi verdi.Karşılıklı dilek ve temennilerden sonra 15 Eylül 2012’de Saraybosna’da yeniden bir araya gelme kararı alındı .
Bosna Heyetinden Prof. Keleş’e Ziyaret
Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleşen buluşmada Saraybosna Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi’nin birlikte yürütebileceği projeler hakkında görüşüldü.



















