Bosnalı Yetimlere Kayseri'den Yardım Eli

KAYSERİ - Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde, Bosna Hersekli 220 yetim çocuğa ayakkabı ve kıyafet ile nevresim takımı gönderildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen ay "kardeş şehir" Mostar'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet, Bosna Hersek'te yetimler için yürütülen "Yetimin Gülüşü Projesi"ne destek verme kararı aldı.

Bu kapsamda, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde Bosna Hersek'e gönderilen ayakkabı, kıyafet ve nevresim takımı gibi yardımlar, yetim evinde kalan 2-17 yaş arası 220 çocuğa teslim edildi.

-Bosna Hersek'ten teşekkür mektubu geldi

Bosna Hersek Yetimin Gülüşü Derneği Başkanı Merima Dono, hediyelerin Bosnalı çocuklara ulaşmasının ardından, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür mektubu gönderdi.

Kayseri'den gelen hediyeler sayesinde yetim çocukların yüzünün güldüğünün belirtildiği mektupta, "Mostar ve Hersek bölgesinde yaşayan yetimler, yardımlarınız için yürekten teşekkür ederler. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi geri getirdiniz. Sizin iyiliğinize ve cömertliğinize son derece saygı gösteriyoruz" ifadesine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile