Bosphorus Cup 2010 Boğaz Etabı'nın birincisi Provezza VI Takımı oldu...

Shop&Miles Sailing Cup'ın ilk etabı Shop&Miles Bosphorus Cup rekabet ve heyecan rüzgarını İstanbul Boğazı'nda estirmeye başladı.

Shop&Mi

  Shop& ; Miles Sailing Cup ' ın ilk etabı Shop& ; Miles Bosphorus Cup rekabet ve heyecan rüzgarını İstanbul Boğazı ' nda estirmeye başladı .

Shop& ; Miles Sailing Cup ' ın ilk etabı olan Shop& ; Miles Bosphorus Cup ' ın Boğaz etabı bugün Dolmabahçe meydanından start aldı . 9 . yılında boğaz manzarası eşliğinde İstanbullulara heyecan dolu bir hafta sonu yaşatan Shop& ; Miles Bosphorus Cup , yaklaşık 75 teknenin katılımı ile birbirinden çekişmeli görüntülere sahne oldu .

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ' nin desteğiyle bu yıl bir ilk gerçekleştirilerek , Bebek-Arnavutköy sahili bir etkinlik alanına dönüştürüldü ve İstanbullular Shop& ; Miles Bosphorus Cup ' ın rekabetini ve heyecanını sahilden izleyerek yaşadı . Yarın Caddebostan etabı ve aynı gün Marmara Yelken Kulübü ' nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek olan Shop& ; Miles Bosphorus Cup ' ta , Can Yalman ' ın tasarımını yaptığı Gümüş Kupa sahibini bulacak .

Shop& ; Miles Bosphorus Cup yarışları , ORG Sports tarafından , Marmara Yelken Kulübü ve Türkiye Yelken Federasyonu ev sahipliğinde organize ediliyor .

Shop& ; Miles Bosphorus Cup , Turgutreis Cup ve Göcek Cup Yarışları ' nı kazanan 3 takım , dünyanın önde gelen yelken yarışı " Les Voiles de Saint-Tropez " de yarışmaya hak kazanacak .

Türk yelken camiasının en çok ses getiren ve önde gelen yarışlarından Shop& ; Miles Sailing Cup ' ın ilk etabı Shop& ; Miles Bosphorus Cup ' ın ardından , ikinci etap Shop& ; Miles Turgutreis Cup 30–31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim ' in ev sahipliğinde düzenlenecek .

Shop& ; Miles Sailing Cup ' a ilk kez bu yıl dahil edilen ve D-Marin Göcek ' in ev sahipliğinde 27 – 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Shop& ; Miles Göcek Cup ise yepyeni heyecanlara sahne olacak .

Shop& ; Miles Bosphorus Cup , Shop& ; Miles Turgutreis Cup ve Shop& ; Miles Göcek Cup yarışlarında en yüksek puanı alan 3 takım ise 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında , St . Tropez ' de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı " Les Voiles de Saint-Tropez " de ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları ' ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile