Boyabat Belediyesi Güncel Borç Rakamlarini Açikladi

Boyabat Belediyesi Güncel Borç Rakamlarini Açikladi

SINOP – Boyabat Belediyesi tarafindan sosyal medyada dolasan spekülasyonlara karsin belediyenin güncel borç rakamlari açiklandi. Yapilan açiklamadaki bilgilerin dikkate alinmasi istenildi.

Yapilan açiklamada, “Son günlerde Boyabat’imizdaki yerel haber sitelerinde ve sosyal medyada; belediyemizin borç bilgileri ile ilgili açiklanan rakamlari ve bilgileri dikkatle takip etmekteyiz. Boyabat Belediyesi olarak görev yaptigimiz 7 yillik zaman içerisinde; sehrimiz için her zaman seffaf ve profesyonel bir yönetim anlayisiyla, tipki bir sirket yönetir gibi çalistik, çalismaya da devam edecegiz. Gerek söz konusu bilgilerin medyaya verilis sekli, gerek hemsehrilerimizin kafasindaki soru isaretlerinin giderilmesi, gerekse yapilan projeler ve çalismalarin maddi boyutunun gösterilmesi amaciyla; belediyemizin güncel borç bilgilerini, tüm ayrintilariyla sizlerle paylasalim istedik” denildi.

31 Temmuz 2021 tarihi itibariyla Boyabat Belediyesi’nin Iller Bankasi A.S. ile kamu ve özel bankalara olan güncel borcu hakkinda verilen bilgilerde, kamulastirma bedelleri için ödenecek tutarin 3 yil taksitli 5 milyon 978 bin 291 TL, Doguca köyüne yapilan Kati Atik Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi için ödenecek tutarin 15 yil taksitli 25 milyon 674 bin 460 TL, kent meydani için 8 milyon 788 bin 440 TL ve diger borçlarin 5 milyon 224 bin 698 TL oldugu belirtildi.

“Güçlü Türkiye’nin yükselen degeri Boyabat’imizin gelecegi için çitasi yükseltilmis hizmetlerin devamini bekleyen, yüreginde memleket sevdasini tasiyan tüm hemsehrilerimize ve ilgililere saygilarimizla” notu düsüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile