Boydak Holding‘in Eğitime Katkısı Kesintisiz Sürüyor

Boydak Holding tarafından Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi‘ne tefriş edilen Osman Konuk Kütüphanesi‘nin yapılan törenle açılışı gerçekleştirildi.

Görçekleştirilen törene Vali Mevlüt Bilici, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, ERÜ Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Keleştemur, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve öğrenci katıldı.

ERÜ Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Keleştemur, Boydak Holding‘in eğitime olan katkılarından bahsederken, fakülte içerisine yeni bir kreş yapacak olan Boydak ailesine teşekkür etti. Kentte büyük bir kütüphane yapılması gerektiğini belirten Keleştemur, Vali Mevlüt Bilici‘nin önderliğinde hayırseverler tarafından kütüphane yapılması halinde büyük bir fayda sağlanacağını kaydetti.

Hacı Boydak ise, kütüphaneye verdikleri isimden bahsederken, "Osman Konuk bizim 50 yıllık ortağımızdı. Kendisi 2004 yılında vefaat etti. Tefriş edilen kütüphaneye de kendisinin ismini vermeyi istedik" dedi.

Tefriş edilen kütüphanede 10 bin olan kitap kapasitesi 2 katına çıkarken, yeni okuma masaları ve sandalyelerin yanı sıra 100 olan öğrenci kapasitesi ise 4 katına çıktı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile